Hvem kan deltage i maleforløb?

 

Alle er velkomne! Om du er begynder eller øvet betyder ikke noget. Du vil blive mødt på det niveau du befinder dig på. Er du stressramt eller på anden måde udfordret skal du vide, at her er plads til individuelle hensyn.

 

Enetimer eller hold?

Som udgangspunkt er forløbet planlagt som enetimer. Foretrækker du at male sammen med andre, kan jeg forsøge at sætte et hold - eller måske kender du selv en eller flere, der har lyst til at male sammen med dig. I kan max. være 4 på et hold.

 

Privathold

 

  • Parløb på lærred. Har du og din partner nogen sinde overvejet at male et maleri sammen, på samme lærred? Det er utroligt spændende at opdage, hvad man kan bygge op sammen. Samarbejdet undervejs kan være meget interessant, da man her kan opdage nye sider hos hinanden.
  • Venner på lærred. Har du 3 venner eller veninder og synes det kunne være hyggeligt og sjovt at I maler sammen, en eller flere gange, kan det også lade sig gøre. Så opretter jeg et hold specielt til jer.  I kan max. være 4 på et hold.

Hvordan foregår det?

Er du nybegynder eller har du kun lille erfaring med at male, vil du blive introduceret til de forskellige maleredskaber du kan anvende, når du starter. Du vil også lære lidt om farvevalg og teknikker. 

 

Det er ikke hverken uddybende farvelære eller kunsthistorie vi går ind i - det handler primært om at få det frem, som du lige præcis har lyst til at ”komme ud med”.

 

Når du maler, maler jeg også… på mit eget lærred. Samtidigt guider jeg dig og hjælper dig videre, hvis du går i stå.

 

Kender du i forvejen til det at male kan det være at du har lyst til at få sparring på dine teknikker og dit kreative udtryk. Eller måske har du bare brug for inspiration til at komme videre med et maleri. Du bestemmer selv, hvordan du vil involvere mig.  

 

Læs mere om hvor det foregår og hvordan du kommer med på malekursus